Villeroy & Boch badkamers

My Nature

De rust van de natuur is bijna niet te evenaren. Toch komt Villeroy & Boch wel erg dicht in de buurt met de nieuwe badkamerlijn My Nature. Pure materialen, vriendelijke kleurnuances en een subtiel decor: My Nature brengt een oase van rust in de badkamer.

Van nature ontspannen
De vloeiende lijnen van het hoogwaardig keramiek en het Europees kastanjehout vormen een bijzonder contrast en brengen een natuurlijke lichtheid in de badkamer. Het innovatieve ontwerp is verfijnd en functioneel tegelijk. Bovendien is het voorzien van milieuvriendelijke handigheden zoals energiezuinig LED-licht. My Nature is dan ook niet voor niets onderscheiden met een Red Dot Design Award in de categorie Product Design.

Eyecatcher
De eyecatcher van My Nature is absoluut het bad. Gemaakt van keramiek uit Mettlach, in een prachtige ovalen vorm en verkrijgbaar in drie varianten: op een kastanjehouten of witte strakke plint, op een meer solide platform of in de whirlpooluitvoering. Het bad is 47 centimeter diep en biedt alle comfort. Door het bad vrijstaand te monteren, trekt het zeker alle aandacht.

Licht en functioneel
Het lichte karakter krijgt My Nature door de (bijna) zwevende elementen. De wastafel geeft een heerlijk licht gevoel door de bijzondere rondingen en het prachtige decor aan de binnenzijde. Ook het toilet en bidet hebben een prachtig zwevend design. Behalve stijlvol is My Nature bijzonder praktisch met twee bijzondere functionaliteiten. Ten eerste Quick Release, een handige truc voor een grondige schoonmaak. Daarnaast is het toilet voorzien van Soft Closing, zodat de toiletbril geruisloos dichtvalt.

Magnetische accessoires
Speciaal gadget uit de My Nature-serie zijn de magnetische accessoires, waarmee u eindeloos kunt variëren. Het tandenborstelbakje of tissuebox, voorzien van magneten, kunt u naar eigen wens bevestigen aan de rand van de spiegel. Hoog, laag, schuin of recht.

Personal touch
My Nature biedt alle ruimte voor persoonlijk design. De producten zijn verkrijgbaar met verschillende decors, maar ook in effen wit. De producten zijn toepasbaar in elke badkamer en bieden veel variatie dankzij de verschillende kastfronten in kastanjehout of de kleuren sand, aqua en grey.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist