Villeroy & Boch badkamers

Finion

Een badkamer voor zeer speciale momenten: de premium collectie Finion van Villeroy & Boch maakt van een standaard badkamer een stijlvolle ruimte. Elegante vormen, fijne materialen en moderne kleuren. Je dagelijkse routine wordt een moment van luxe en ontspanning. Finion is een complete collectie, bestaande uit meubels, wastafels, toilet, bidet en baden in de meest prachtige kleuren.|

Moderne kleuren
Het kleurenconcept voor de Finion meubels is ontwikkeld door de Duits-Deense ontwerper Gesa Hansen. Dankzij de verschillende kleuren en combinaties is de badkamer naar eigen smaak in te richten. Kies bijvoorbeeld voor een zwart meubel met een goud vak. Dit jaar is de collectie uitgebreid met drie nieuwe warme kleuren: Sand, Olive en Midnight Blue. Daarnaast is er nog een nieuwe houtlook Oak Veneer.

Uitzonderlijk dunne wanden
De wastafels van de collectie hebben extreem dunne wanden en vloeiende lijnen. Dit komt door het gebruik van het innovatieve materiaal TitanCeram. Het materiaal maakt het mogelijk om dunne wanden te maken, zonder afbreuk te doen aan de sterkte.

Baden in luxe
Het vrijstaande bad, gemaakt van hoogwaardig Quaryl®, is een ander hoogtepunt van de collectie. Met een afmeting van 170 x 70 cm is het bad compact, maar dankzij de dunne wanden wordt de grootte volledig benut. Het bad is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan er een designring aan de buitenkant worden geplaatst in de kleuren Chroom, Champagne of Goud. Optioneel is er een lichteffect mogelijk aan de onderkant van het bad, waardoor het lijkt alsof het bad zweeft. Het paneel van het bad kan in ruim 200 kleuren worden geleverd, zowel mat als glans.

Hygiënisch closet
Het toilet uit de Finion collectie heeft dankzij de DirectFlush technologie geen spoelrand, waardoor het gemakkelijk en grondig schoongemaakt kan worden. De SoftClosing functie zorgt ervoor dat de zitting zacht dichtvalt. Dankzij het elegante design wordt de sfeer van de collectie voortgezet.

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en uitzonderlijke klasse. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer en Wellness en Tafelcultuur van de kwaliteit die een gerenommeerd lifestylemerk betaamt. In 2018 vierde Villeroy & Boch haar 270-jarig jubileum.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist