Villeroy & Boch adventskalender

Win een van de vele prijzen

Om de wachttijd tot de kerstdagen iets te verkorten, verloot Villeroy & Boch tussen 1 en 24 december dagelijks leuke prijzen met een gezamenlijke waarde van meer dan 7.000 €. Om deel te nemen gewoon het huidige deurtje openen en de actuele vraag correct beantwoorden. Op deze manier maakt u kans op fantastische prijzen. Als hoofdprijs wacht het bad van de collectie Squaro Edge 12 in de kleur wit op u.

Deze prijzen wachten op u:
Met een beetje geluk maken binnenkort bijvoorbeeld het bad Squaro Edge 12, de wastafel Finion, het douchepaneel Vivia of vele prachtige badkameraccessoires uw badkamer tot een persoonlijke welzijnsoase.

Klik >>>HIER<<< om kans te maken op een van de vele prijzen.

Ervaart u meer over de spannende product wereld van Villeroy & Boch en laat u voor uw droombad inspireren door onze passie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist