Villeroy & Boch

Maak een statement met kleur

Ingetogen kleuren als zwart, grijs, wit en beige zetten al jaren de toon in onze badkamers. Dit is nu aan het veranderen: kleur mag weer! In de collecties van Villeroy & Boch zien we, naast de gekleurde wastafellijn Artis, nu ook diverse vrijstaande baden in kleur.

Pasteltinten en expressieve kleuren winnen het aan populariteit in de badkamer. Voorheen kozen we al snel voor wit- en grijstinten. Maar de juiste combinatie van wat meer gedurfde kleuren en materialen kan een heel verrassend effect geven aan een ruimte.

Artis wastafels
Villeroy & Boch werkte voor de Artis wastafelcollectie de handen samen met de Scandinavische designer Gesa Hansen. Zij ontwikkelde vier kleurenschema’s, gebaseerd op de kleuren van de seizoenen. Het resultaat is een mooi kleurenpalet met vijftien tinten, variërend van mintgroen tot mosterdgeel, poederroze en mistblauw. Ook werden drie neutralere grijs- en zwarttinten opgenomen in de collectie: Full Moon (lichtgrijs), French Linen (een iets levendigere grijstint) en Coal Black.

De wastafels hebben een witte binnenkant en gekleurde buitenkant met matte finish. En zijn verkrijgbaar in vier vormen: rond, ovaal, rechthoekig en vierkant. Voor iedere smaak wat wils dus!

Baden: colour on demand
Naast de 15 Artis tinten biedt Villeroy & Boch voor een aantal vrijstaande baden een 'Colour on Demand' service aan: er is keuze uit maar liefst 200 kleuren! U kunt vervolgens kiezen voor een matte of glanzende finish. De baden hebben een helderwitte binnenkant en gekleurde buitenzijde. Of u nu gaat voor een gedurfd contrast of ton-sur-ton: met deze baden maakt u een kleurrijk statement in de badkamer.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist