Viega douchegoten

Advantix Vario

Een fraaie, vlakke douchevloer die niet wordt verstoord door een douchebak, past harmonisch in iedere badkamer en zorgt voor een extra ruimtelijk effect. Dat effect wordt nog eens versterkt door een douchegoot die het water snel en onopvallend afvoert. De perfecte symbiose met een vlakke douchevloer vormt de douchegoot Advantix Vario van Viega.

De kunst van het accentueren zonder de badkamer te domineren: aan die schijnbare tegenstellingen voldoet de Advantix Vario. Dat is te danken aan het 4 millimeter brede rooster dat als een strakke, metalen streep in de tegelvloer wordt opgenomen. Ondanks de ingetogen uitstraling die zo ontstaat, heeft de douchegoot een hoge capaciteit; voldoende voor ieder soort douche.

De hoogwaardige Vario douchegoot doet zijn naam eer aan: in de lengte is de goot volledig variabel. Hierdoor leent de Vario zich ook uitstekend voor krappere inbouwomgevingen. Zelfs wijzigingen in de badkamerindeling tijdens de bouw vormen geen probleem: de douchegoot is tot op het laatste moment tot op de millimeter nauwkeurig in te korten.

Ook voor renovaties

Praktisch voor renovaties: dankzij de flexibele inbouwhoogte kan de goot ook in bestaande bouw gemakkelijk worden ingebouwd. Hierdoor worden lange levertijden voor de installateur voorkomen en loopt de verbouwing geen onnodige vertraging op. Uw badkamer is weer snel gebruiksklaar.

Drie eenvoudige maar uiterst praktische koppelingsonderdelen, zorgen ervoor dat nagenoeg iedere gewenste vorm van de douchegoot mogelijk is. Zo zijn douchegoten tot 2,80 meter net zo eenvoudig en zonder extra kosten te realiseren, als een douchegoot in L- of U-vorm.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist