Viega Douchebakken

Tempoplex douchabaksifon


Bij badkamerontwerpen telt iedere millimeter. De gemiddelde badkamervloer biedt vaak minimale ruimte voor de opbouw van een tegelvloer. Om toch een platte douchebak te kunnen installeren, ontwikkelde Viega een extreem ruimtebesparende Tempoplex-douchebaksifon die slechts 60 millimeter hoog is.

 

 

De nieuwe Tempoplex-dochebaksifon kan in alle douchebakken met een afvoergat van 90 mm doorsnede worden geïnstalleerd. Ondanks de geringe hoogte van de set, is de afvoerprestatie uitstekend. Met een waterafvoer tot 0,5 liter per seconde ligt deze bij een opvoerhoogte van 15 mm ongeveer 25 procent boven de NEN EN 274-norm.

 

Zoals het gehele Tempoplex-programma, beschikt ook de platte variant (artikelnummer 634100 ) over een afvoer met een diameter van 40/50 mm. Deze is horizontaal verstelbaar van 0 tot 45 graden, om de aansluiting op de afvoer te vergemakkelijken.

 

Optioneel haarzeefje

Hoewel bij de ontwikkeling van de nieuwe afvoer op iedere extra millimeter is gelet, doet de uitvoering van de compacte Tempoplex-variant niet onder voor die van de ‘grote’ modellen uit de reeks. De montage is met de RVS-schroeven zeer gebruikersvriendelijk. De eenvoudig uitneembare stankafsluiter staat garant voor moeiteloze reiniging. Optioneel kan een haarzeefje in de afvoer worden geïnstalleerd. Dit voorkomt lastige verstoppingen verderop in de afvoer.


Kijk voor meer informatie op: www.viega.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist