Verras je Valentijn

met een heerlijk warm bad!

Een Valentijnscadeau vergeten? Geen probleem. Een bijzondere verrassing voor je geliefde regel je heel eenvoudig. Villeroy & Boch geeft de volgende tip.

Vul een warm bad met heerlijk geurende badolie. Zet waxinelichtjes en kaarsen op de rand van het bad. Een fijn muziekje aan in de badkamer en dim het licht. Om het romantisch plaatje af te maken, koop je een boeket rozen en strooi je verse rozenblaadjes in het bad. Zo tover je heel eenvoudig jullie badkamer om tot een heerlijk liefdesparadijs.

Gek op badderen?
Met de vele verschillende baden van Villeroy & Boch vind je altijd het bad dat het beste in jouw badkamer past. Zo is er de badencollectie Loop & Friends die in alle maten en vormen te koop is. Toch liever een meer opvallend bad? Kies dan bijvoorbeeld voor het bijzonder vormgegeven bad La Belle of Aveo.

Ga je voor de ultieme ontspanning?
Dan is een whirlpoolsysteem van Villeroy & Boch zeker een goed idee. De Ultimate fitness whirlpoolsystemen zorgen voor een effectieve ontspanning na het sporten of voor een vitaliserende massage tussendoor. Met het Whisper systeem kun je heerlijk ontspannen doordat het systeem zo stil is als het ruisen van de wind in de bomen. Just Relax! Plus systemen bieden heerlijke totaaloplossingen voor ontspannen. De systemen van Villeroy & Boch zijn in verschillende baden toe te passen.

Zin gekregen om van jouw badkamer een echt wellness paradijs te maken? Kijk voor meer informatie op www.villeroy-boch.nl en ga voor nog meer inspiratie naar @VilleroyandBoch of naar Facebook.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist