Ucosan douchewanden

Milana


De Milana douchewanden van Ucosan hebben een eigentijds en strak design. Door minimaal gebruik te maken van profielen geven deze draaideuren iedere badkamer een transparante en open uitstraling.

 

De douchewanden zijn voor bijna iedere ruimte geschikt, omdat de profielen met 20 millimeter te verstellen zijn. De Milana douchewanden zijn gemaakt van transparant veiligheidsglas met ClearGlass coating. Ze zijn perfect te combineren met onder meer de nieuwe Linea douchebakken uit het assortiment van Ucosan, maar ook op een betegelde douchevloer komen de Milana douchewanden uitstekend tot hun recht. Het dagelijkse doucheritueel wordt met deze douchewanden een aangename ervaring.

 

Productinformatie

De draaideurenserie bestaat uit vijf varianten: vier douchewand plaatsingsversies en 2 badwand versies. Er is een hoekopstelling van 195 cm hoog met een draaideur en een zijpaneel, verkrijgbaar in afmetingen van 80 x 80 cm, 90 x 90 cm, 100 x 100 cm, 80 x 100 cm en 80 x 90 cm. Bij de laatste twee uitvoeringen is de deur de grootste wand. Ook is er een hoekopstelling met twee draaideuren van 195 cm hoog voor een vloeroppervlak van 80 x 80 cm, 90 x 90 cm, 100 x 100 cm, 80 x 100 cm L/R, 80 x 90 cm L/R. Daarnaast is er een draaideur voor een nis van 195 hoog en 80, 90 of 100 cm breed.


Kijk voor meer informatie op: www.ucosan.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist