Ucosan douchecabines

Technolook


De vraag naar een echte eye-catcher voor de badkamer is eindelijk beantwoord. De Technolook stoom/douchecabines van Ucosan veranderen iedere badkamer, van klein tot groot, in een unieke design omgeving. Van fraaie douchecabine tot complete stoomcabine met aromatherapie, het is allemaal mogelijk.

 

 

De Technolook stoom/douchecabines zijn gemaakt van glas en geanodiseerd aluminium. Leverbaar in drie plaatsingsvarianten: rechthoek links of rechts en een kwartronde versie voor plaatsing in de hoek van de badkamer en een vrijstaande rechthoekige versie als echte eye-catcher.

 

Productinformatie

De rechthoekige versie van de Technolook is verkrijgbaar in 102 x 92 cm en de kwartronde versie in 92 x 92 cm. Alle cabines zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar. De standaard uitvoering is een complete douchecabine met regelbare handdouche en thermostaat, een omstelkraan met vijf verschillende functies, acht zij-jets, twee mistjets en een hoofddouche met tropische regenstraal. Daarnaast worden diverse technische specificaties toegevoegd in de Extra uitvoering, zoals de stoomfunctie, verlichting, aromatherapie en elektronische tiptoetsbediening.

 

 

 

Over Ucosan
Ucosan doet er alles aan om de badkamer de kwaliteit te geven die niet alleen vandaag, maar ook morgen zorgt voor optimaal comfort. Strak vormgegeven baden, whirlpools en douches die zowel in de kleine als de grote badkamer perfect tot hun recht komen. Op deze manier wordt de badkamer een oase van rust, waarin wellness en gemak een belangrijke plaats innemen. Ucosan geeft water vorm.


Kijk voor meer informatie op: www.ucosan.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist