Tiger

Boston


In aansluiting op de huidige materiaaltrend in accessoires en kranen presenteert Tiger een roestvrij stalen douchecabine verkrijgbaar in een geborstelde en een verchroomde versie.

Deze cabine is ontwikkeld als onderdeel van het complete badkamerconcept "Boston". Dit concept omvat badmeubilair, kranen en vele accessoires.

Extra aandacht is besteed aan het installatiegemak: zo kan de cabine in eerste instantie zonder glaspanelen worden afgesteld. Na installatie en afstelling van het frame worden de glaspanelen op eenvoudige wijze "ingehangen". De glaspanelen bestaan uit 6 mm. veiligheidsglas.

De cabine is leverbaar in de maten 90 x 90 cm. / 100 x 100 cm. / 90 x 120 cm. en als kwartronde cabine in de maten 90 cm. en  100 cm. De uitermate stabiele cabine kan naar keuze zowel op een Boston douchebak als direct op de vloer worden geplaatst.


Kijk voor meer informatie op: www.tiger.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Tiger?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist