Tiger toiletruimtes

Items


Speciaal voor de inrichting van het toilet biedt Tiger in haar badkamerconcept “Items” een strak vormgegeven fonteinbakje met bijpassende kraan en spiegel in hetzelfde herkenbare design.

Het fonteintje kan zowel los als op een meubeltje worden geplaatst voor extra opbergruimte in het toilet. Rondslingerende handdoekjes en zeepjes behoren hiermee tot het verleden.

Het fonteinkastje is er, evenals de andere meubels in het “Items” concept, in Milano eiken, licht eiken en hoogglans wit. Het kraantje, verkrijgbaar in een glanzend chromen of geborstelde RVS versie, is gemaakt van massief messing en voorzien van keramische schijven en een anti-kalk perlator. Uniek is het  top-fixing systeem van Tiger waarmee de kraan op eenvoudige wijze van bovenaf op het fonteinbakje gemonteerd wordt, zonder dat hiervoor speciaal gereedschap nodig is.

Het “Items” badkamerconcept bevat een compleet aanbod aan badkameraccessoires, meubels, douchecabines en kranen voor de aankleding van toilet, badkamer en doucheruimte in één design.


Kijk voor meer informatie op: www.tiger.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Tiger?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist