Tiger inloopdouche

Boston

Voor een ruimtelijke douchebeleving met een ultiem gevoel van vrijheid introduceert Tiger een royale inloopcabine. Deze douchecabine is onderdeel van het uitgebreide Boston badkamerconcept waarin zowel badmeubilair, (thermostaat)kranen als ook vele accessoires en douchesets qua design op elkaar zijn afgestemd.

Extra aandacht is besteed aan het installatiegemak: zo kan het frame in eerste instantie zonder glaspanelen worden afgesteld. Na installatie en afstelling worden de glaspanelen op eenvoudige wijze "ingehangen". De glaspanelen bestaan uit 6 mm. veiligheidsglas. Doordat de wandprofielen blind gemonteerd worden, ontstaat een mooi strak geheel zonder ontsierende montageschroeven.

De afmeting van de cabine is 100 x 150 cm De extra hoge glaspanelen van 2 meter geven de cabine extra allure en zorgen ervoor dat ook langere mensen comfortabel kunnen douchen. De uitermate stabiele cabine kan naar keuze direct op de vloer worden geplaatst of op een bijpassende Boston douchebak.

Kijk voor meer informatie op https://www.tiger.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist