Tiger

Badkamers in één doordachte lijn


Een mooie wastafel gezien, maar geen bijpassende kraan? Vaak rent u van hot naar her om alle badkameronderdelen op elkaar af te stemmen. Met het badkamerconcept Items van Tiger vindt u alles in één doordachte lijn: van douchecabine of wastafelmeubel tot zeepdispenser en kraan. En dat in modern Nederlands ontwerp.

Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen garandeert een luxe uitstraling en een lange levensduur. Zo zijn de wastafelmeubels voorzien van een geruisloos ‘soft-close’ ladesysteem. De kranen zijn vervaardigd uit massief messing en voorzien van keramische schijven.

Ook aan veiligheid is veel aandacht besteed: zo wordt het kraanhuis van de thermostaatkranen nooit warmer dan de ingestelde temperatuur, is de kraan voorzien van een 40۫C veiligheidspal en stopt de warmwater aanvoer automatisch bij het wegvallen van de koud water aanvoer.

Accessoires en kranen maken de badkamer compleet en moeten bij voorkeur èn functioneel èn mooi zijn. Er is een ruime keuze uit accessoires in de kleuren glanzend chroom en geborsteld RVS. Voor wie liever niet in (nieuwe) tegels boort, is er Tigerfix. Hiermee kunnen accessoires aan de wand worden bevestigd met behulp van een speciale tweecomponenten pasta, die ook weer gemakkelijk en  volledig verwijderd kan worden m.b.v. een verfföhn.

Tiger producten zijn verkrijgbaar bij bouwmarkten en doe-het-zelf zaken.

Kijk voor meer informatie op: www.tiger.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Tiger?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist