Stock4Rolls

en Hormigonstone

Smaakvol en innovatief vinden elkaar opnieuw!

Stock4Rolls en Hormigonstone tegelijk toegepastStock4Rolls in combinatie met Hormigonstone® maken de toiletruimte smaakvol en praktisch tegelijkertijd. Hormigonstone® is nieuw. Het combineert de voordelen van keramisch tegelwerk met de uitstraling van natuursteen. De basis van de tegel is beton.

 

Met twee basiskleuren en vele nuancekleuren bepaalt u zelf de kleur van uw natuursteen.

De speciale Hormigónstone-coating geeft de uitstraling van natuursteen en maakt intensief gebruik en reiniging mogelijk. Dit uitgekiende tegelsysteem is bijzonder geschikt voor toepassing als achterwand van een inbouwtoilet en doucheruimte. Kijk voor meer informatie op www.hormigonstone.nl

Stock4Rolls®; Dé unieke inbouw reserverolhouder

Mary Dekker, ontwerper van o.a. sanitaire ruimtes en eigenaresse van MD-Design en Stock4Rolls B.V., heeft Stock4Rolls® bedacht, ontwikkeld, gepatenteerd en toegepast om een oplossing te bieden voor de steeds terugkerende vraag: Waar laat ik mijn reserve toiletrollen zodat ze uit het zicht zijn én dat ik er makkelijk bij kan?” Voor veel consumenten bieden de gangbare toepassingen voor het opbergen van reserve toiletrollen geen goed antwoord op deze vraag. Een losstaande stok op een voet of een op een wand geschroefde houder bieden alleen een praktisch antwoord. Deze accessoires dragen niet bij aan een fraaie afwerking van het toilet of de badkamer. Tevens bieden deze accessoires maar plaats aan enkele rollen. Ook nemen de reserve toiletrollen in de traditionele situatie onnodig veel ruimte in, ruimte die in de toiletruimte over het algemeen zeer schaars is.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.stock4rolls.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Stock4rolls?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist