Stock4rolls

WC rol mooi opgeborgen

Stock4Rolls® is een innovatieve inbouwdispenser voor reserve toiletrollen. De inbouwdispenser wordt ingebouwd in onbenutte holle ruimten in het toilet of in de badkamer.

Mary Dekker, ontwerper, gespecialiseerd in sanitair en bedenker van Stock4Rolls®, past Stock4Rolls® toe in bijna al haar ontwerpen. Mede door de enthousiaste reacties van haar cliënten heeft Mary Stock4Rolls® gepatenteerd en in productie genomen. Sinds februari 2010 wordt Stock4Rolls® aangeboden via de betere sanitairspeciaalzaken door heel Nederland en via de webshop.

De gangbare toepassingen voor het opbergen van reserve toiletrollen, zoals een losstaande stok op een voet of een op de wand geschroefde houder, zijn functioneel maar passen vaak niet bij de fraaie (design) afwerking van het toilet en of de badkamer. Stof en vuil hebben vrij spel bij de niet afgedekte rollen en vaak nemen ze veel van de schaarse ruimte in of is de opslagcapaciteit beperkt.

In de dispenser kunnen uit het zicht en hygiënisch tot 12 reserverollen opgeborgen worden, dit aantal is afhankelijk van de beschikbare hoogte. De dispenser vult u door van onderaf te stapelen. Indien de onderste, zichtbare, reserverol uit de dispenser wordt gepakt, zakt de volgende rol naar beneden. Zowel alle klein-formaat als de meeste grootformaat toiletrollen passen in de Stock4Rolls® dispenser.

De dispenserunit van Stock4Rolls® is van naadloos hoogglans kunststof met een flens, waardoor de tegelrand gelijk netjes wordt afgewerkt. Stock4Rolls® is beschikbaar in de kleuren: wit, zwart, pergamon en mat-chroom look.

Het inbouwgedeelte wordt tijdens aanleg of verbouwing mee ingebouwd, minimale inbouwdiepte is 18,1 cm, hetzelfde als een standaard inbouwreservoir. Stock4Rolls kan niet toegepast worden bij de ondiepe reservoirs omdat de grootte (diameter) van toiletrollen dit niet toelaat.

De Stock4Rolls oplossingen voor u op een rij

Stock4Rolls®...
...is een innovatieve inbouwdispenser voor reserve toiletrollen
...is onzichtbaar in te bouwen in een niet benutte holle ruimte, zoals de ruimte naast het inbouwreservoir van het toilet
...past altijd bij het (design) ontwerp van het toilet of de badkamer
...laat één rol in het zicht, zodat het duidelijk is waar de reserve rollen zich bevinden
...is geschikt voor zowel standaard als de meeste grootformaat rollen
...neemt geen extra ruimte in
...een hygiënische manier voor het bewaren van reserve toiletrollen
...is naadloos gegoten en eenvoudig te reinigen
...heeft plaats voor maximaal 12 rollen
...is leverbaar in wit, zwart, pergamon en mat-chroom look

Kijk voor meer informatie op https://www.stock4rolls.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Stock4rolls?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist