Sphinx sanitair

slimme xs wastafels en meubels

Aan de oppervlakte van een kleine badkamer kan je zonder ingrijpende verbouwing niets veranderen. Maar door een slimme indeling en ruimtebesparende producten toe te passen, kan je toch een comfortabele badkamer creëren, waar je voldoende bewegingsruimte hebt. Sphinx heeft speciaal voor de kleine badkamer twee xs badkamerseries op de markt gebracht met diverse, compact vormgegeven wastafels en meubels. Hierdoor hoef je geen concessies te doen in jouw badkamercomfort.

De wastafel vormt het hart van de badkamer. Daar is het dagelijks spitsuur als het gaat om de persoonlijke verzorging. Juist op en rond de wastafel is voldoende ruimte nodig; ruimte om te bewegen, om je spullen weg te leggen en om allerlei verzorgingsproducten op te bergen.

Sphinx 345 xs
De badkamerserie Sphinx 345 xs is eigentijds en flexibel. Deze speciale serie biedt diverse compacte (hoek)fonteinen, een verkort wandcloset en diverse wastafels, die rekening houden met de behoefte aan ruimte. De wastafels zijn minder diep dan gebruikelijk, gemeten van de wand tot aan de rand van de wastafel. De kraan wordt niet aan de achterzijde geplaatst, maar aan de rechter- of linkerzijde van de waskom. Hierdoor heeft de wastafel minder diepte nodig en neemt zodoende minder ruimte in beslag. Aan weerszijden van de wastafel is voldoende aflegruimte aanwezig. Door de wastafel te combineren met een wastafelonderkast, ontstaat er een sfeervol en praktisch geheel met veel opbergruimte. Ben je opzoek naar nog meer opbergruimte? Sphinx 345 xs biedt tevens een wastafelonderkast met aan de rechter- of linkerzijde een extra kast. Deze is o.a. voorzien van een praktische box, gemaakt van zwart plexiglas, waar de gebruikte handdoeken in gedeponeerd kunnen worden. Boven de wastafel kan je  kiezen voor de smalle hoge spiegelkast. Deze geeft, ondanks zijn ondiepe afmetingen, enorm veel praktische opbergruimte aan weerszijden. Bovendien werkt een spiegeloppervlak ruimtelijk in een kleine badkamer en neemt deze weinig wandruimte in beslag. Binnen het badkamer ontwerp kan er ook speels met de beperkte ruimte omgegaan worden. Een smalle hoge kast werkt bijvoorbeeld perfect als roomdivider om een closet visueel mee af te schermen.

Sphinx 320 xs
Ook de serie Sphinx 320 xs biedt compacte (hoek)fonteinen, een verkort wandcloset en compacte wastafels. De wastafels van de Sphinx 320 xs serie zijn zowel symmetrisch als asymmetrisch verkrijgbaar en kunnen gecombineerd worden met een bijzondere onderkast; de rechter- of linkerzijde van deze kast springt namelijk iets in, waardoor er ruimte ontstaat voor een geïntegreerde handdoekhouder. Daarmee is een aparte handdoekhouder naast de wastafel overbodig en bespaar je de nodige ruimte. De hoekwastafel van Sphinx 320 xs is een echte ruimtewinner. In combinatie met een onderkast wordt een verloren hoek ten volle benut. Bijzonder is het ruimtebesparende bad Sphinx B45. Door de uitsparing aan de rechter- of linkerzijde is het zelfs mogelijk om in een kleine badkamer heerlijk te badderen.

Door bewust te kiezen voor ruimtebesparende oplossingen en een slimme indeling biedt zelfs de kleinste badkamer comfort en bewegingsruimte.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist