Sphinx Sanishield

Badkamer schoonhouden zonder moeite

Wanneer een badkamer net is geplaatst, ziet hij er blinkend schoon uit. Helaas krijgen kalk en zeepresten na verloop van tijd toch grip op sanitair, douchewanden en kranen. Om dat te voorkomen, heeft Sphinx met Sanishield® nu een innovatief pakket beschermings- en reinigingsmiddelen die zorgen dat de badkamer er als nieuw kan blijven uitzien, zonder dat er veel tijd in het schoonmaken gaat zitten. De badkamer is er immers vooral om te relaxen.

Het complete pakket van Sanishield® bestaat uit drie producten die elkaar perfect aanvullen. Het begint met een eenmalige extra inspanning met Sanishield® Pre-Clean. Deze professionele reinigingspasta is bedoeld voor alle onbehandelde vervuilde oppervlakken en verwijdert hardnekkig vuil, zoals vlekken, kalk, mineraalafzettingen en roest. Alleen wanden die zijn voorzien van een GlasPlus-coating mogen er niet mee worden behandeld. Sanishield Pre-Clean® wordt aangebracht met een doek of een spons. In Engeland is dit product bekroond met de House Beautiful Best Cleaning Award.

Transparante beschermlaag
Na behandeling met Pre-Clean - of direct bij een badkamer die (nog) geheel vuil- en vlekvrij is - wordt Sanishield® Protector gebruikt. Dit is een multifunctionele transparante polymeer beschermlaag waarmee glas, keramiek, marmer, kunststof, chroom, roestvrij staal en andere harde oppervlakken vuil- en waterafstotend worden gemaakt. Protector brengt een dunne laag aan die zo glad is dat vuil, roest, vlekken en kalk zich er nauwelijks nog aan kunnen hechten. Het oppervlak is daardoor eenvoudig schoon te houden.
Dit reinigen gebeurt vervolgens met Sanishield® Ultra Care. Op alle harde oppervlakken in de badkamer kan met behulp van dit middel het dagelijks vuil eenvoudig worden weggehaald. Bovendien laat Ultra Care een onzichtbaar, beschermend laagje achter dat de vuilafstotende werking van Sanishield® Protector versterkt. Zo is ook de volgende schoonmaakbeurt weer eenvoudig en kost deze weinig tijd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist