Sphinx randloos toilet

Rimfree

Sommige vindingen bieden zo overduidelijk voordeel, dat ze nauwelijks uitleg nodig hebben. Dat geldt zeker voor het toilet zonder spoelrand, zonder moeilijk bereikbare broeihaarden van bacteriën en vuil. De schoonmaakhandschoenen mogen in de prullenbak, evenals de borstels voor onder de rand. Een verademing voor iedereen die schoonmaakklussen graag tot een minimum beperkt, maar toch waarde hecht aan een hygiënisch schoon toilet. Het Sphinx Rimfree toilet verovert Nederland. Met een keuze aan diverse modellen, kiest iedereen zijn of haar gemak in eigen stijl.

 

Sphinx Rimfree heeft geen spoelrand en daarom geen verborgen plekken, waar bacteriën en vuil zich kunnen ophopen. De binnenkant van het toilet is glad, goed bereikbaar en eenvoudig schoon te houden. De vinding lijkt simpeler dan deze is. Om een goed spoelresultaat te bereiken zonder spoelrand, moest een nieuwe spoeltechniek ontwikkeld worden. Sphinx Rimfree is voorzien van een in het keramiek geïntegreerde waterverdeling. Deze zorgt ervoor dat het spoelwater gelijkmatig en geruisloos door het hele toilet gevoerd word, ook bij een kleine spoeling.

Gemak in eigen stijl
Inmiddels biedt Sphinx een grote keuze aan Rimfree toiletten, in diverse designs en prijsklassen. Zo is voor elke badkamer of toiletruimte een aantrekkelijk, passend model te vinden. Gemak in stijl is daarmee de overtuigende boodschap van Sphinx Rimfree.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist