Sphinx douchewandenserie

S44 by Antonio Citterio

Badkamerdesign maakt tegenwoordig steeds vaker onderdeel uit van de totale binnenhuisarchitectuur. Om design voor iedereen bereikbaar te maken, presenteert Sphinx voor het eerst een douchewandenserie die tegemoetkomt aan de wensen van design en betaalbaarheid: ‘Sphinx S44 by Antonio Citterio'. De douchewanden zijn elegante blikvangers die in badkamers de wellnesservaring een extra impuls kunnen geven.

 

Vlakke, hoekige profielen in hoogglans aluminium geven de omlijstte draaideuren hun markante en unieke vorm. De vermaarde Milanese architect en ontwerper Antonio Citterio heeft - geheel tegen de trend van profielloze douches in - het principe van de kooi van Faraday gebruikt voor de vormgeving. Hierdoor springen de douchewanden direct in het oog en maken een duidelijk designstatement in de badkamer.

Functioneel
Vorm en functie gaan hand in hand bij de Sphinx S44-serie. De standaardhoogte van 1950 mm zorgt ervoor dat de wand zowel toepasbaar is op een tegelvloer als op een douchebak. De deuren draaien zowel naar binnen als naar buiten. Ze hebben een elegante, verchroomde handgreep die tevens als handdoekhouder fungeert. De binnenvlakken van de douchewanden zijn niet alleen geheel glad, maar ook voorzien van GlasPlus-coating. Dit zorgt ervoor dat het water snel naar beneden loopt en de deuren eenvoudig zijn schoon te maken.

Verrassende mogelijkheden
De douchewanden van de Sphinx S44-serie passen in vrijwel iedere badkamer en zijn op vele verschillende manieren aan te brengen. Er zijn namelijk maar liefst zeven verschillende modellen in vele verschillende maten, waaronder zeer grote afmetingen. Omdat het wandprofiel een verstelbaarheid van 25 mm heeft, is montage aan niet geheel loodrechte wanden - zoals in bestaande bouw - geen enkel probleem.
Dankzij de flexibele maatvoeringen biedt ‘Sphinx S44 by Antonio Citterio' verrassende gebruiksmogelijkheden. Afhankelijk van de situering en het ontwerp van de badkamer, is het bijvoorbeeld mogelijk om behalve voor de (inloop)douche ook voor het toiletgedeelte een wand te plaatsen. Of om een badkamer ‘en suite' met een wand van het slaapgedeelte te scheiden. Zo krijgt het betaalbare design van de badkamer een extra accent in het interieur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist