Sphinx douchebakken

T50


Ruime douches met een vlakke vloer zijn de trend in moderne badkamers. Sphinx T50 douchebakken passen daar letterlijk én figuurlijk in. Met diverse oplossingen voor verschillende toepassingen bieden de ruim bemeten, gelijkvloerse Sphinx T50 douchebakken doucheplezier voor een grote doelgroep.

 

 

De T50-serie omvat meerdere inrichtingsmogelijkheden voor verschillende indelingen. Waar voorheen douchebakken van maximaal 900 x 900 mm de norm waren, wordt de doucheruimte tegenwoordig steeds groter. Daarom biedt Sphinx T50 vierkante oplossingen in de maten 90 x 90, 100 x 100 en 120 x 120 cm, een rechthoekige uitvoering van 120 x 90 cm en twee kwartronde modellen van 90 x 90  en 100 x 100 cm. En door de combinatie met Sphinx S42 douchewanden ontstaat een natuurlijke eenheid met een rustig en strak design.

 

Betrouwbare afdichting

Het acryloppervlak van de Sphinx T50 douchebakken voelt prettig aan. Montage in combinatie met een hoogwaardige afvoergarnituur van 90 zorgt voor een totale inbouwhoogte van slechts 120 mm. Met een bijgeleverd onderbouwelement van styrofoam kan de installateur, waar nodig, gemakkelijk hoogteverschillen opheffen. Bovendien zorgt het onzichtbare waterdichte afdichtingsdoek voor een betrouwbare afdichting.


Kijk voor meer informatie op: www.sphinx.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist