Sphinx

Transparante douchewanden


De transparante wanden van de Sphinx 320-serie zorgen vooral voor veel ruimte in de badkamer. Alleen de verchroomde scharnieren, de comfortabele en praktische verchroomde grepen, de subtiele vloerlijsten en afdichting zijn zichtbaar. Prima voorwaarden voor ontspannend douchen. Voor elk interieur en voor elke individuele smaak is er binnen de Sphinx 320 serie een type douchewand. Het assortiment bestaat uit een kwartronde uitvoering, een hoekdouche en een draaideur.

Deze laatste is prima te combineren met een vaste wand,

zodat altijd een oplossing op maat mogelijk is. Alle douchewanden zijn 195 cm hoog, gemaakt van helder veiligheidsglas en standaard voorzien van GlasPlus.

 

Liftfunctie

De draaideuren hebben verchroomde scharnieren en de ingebouwde liftfunctie zorgt ervoor dat de deuren gemakkelijk open en dicht gaan. De wandprofielen en het douchebakprofiel zijn gemaakt van aluminium. Dankzij de eenvoudige constructie van scharnieren en wandsteunen is de binnenzijde van de douchewand volkomen vlak en dus eenvoudig te reinigen.

 

Inloopdouche

stabilisatiestang. Het standaard veiligheidsglas met GlasPlus én de speciale bevestigingsprofielen maken reinigen zeer eenvoudig. De profielen zijn uitgevoerd in aluminium zilver.

 

Douchebakken

De douchewanden uit de Sphinx 320 serie laten zich optimaal combineren met de Sphinx 320 douchebakken. Deze zijn er in diverse maten en in de vormen vierhoek, rechthoek en kwartrond. 

Kijk voor meer informatie op: www.sphinx.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist