Slimme technologieën voor de badkamer

hoe maak je je douche en toilet slimmer?

Je hebt vast en zeker weleens iets gehoord van slimme domotica in huis. Maar wist je dat je je eigen badkamer vanaf nu ook slim kunt inrichten? Er bestaan namelijk verschillende soorten slimme technologieën waar je bijvoorbeeld je douche en toilet slimmer mee kunt maken. En door verschillende slimme technologieën met elkaar te combineren, kun je je badkamer efficiënter en aangenamer maken. We hebben een paar toegankelijke investeringen voor je op een rijtje gezet.

Heb je weleens een keer gehoord van een slim douchesysteem?

Slimme douchesystemen zijn vandaag de dag enorm gewild en dat is ook helemaal niet zo gek. Deze systemen maken gebruik van technologie om de temperatuur, waterdruk en andere instellingen van je douchekop aan te passen. Hoe je dat het beste kunt aanpakken? Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een slimme thermostaat te installeren. Op deze manier kun je de temperatuur van het water net even wat makkelijker regelen. Door middel van een slimme douchekop is het erg eenvoudig om de waterdruk te regelen.

Slimme toiletten zijn voorzien van verschillende handige functies

In een badkamer outlet ben je ook het hele jaar door aan het juiste adres voor een slim toilet. Deze slimme toiletten zijn uitgerust met verschillende handige functies. Je kunt hierbij denken aan automatische spoeling, een verwarmde zitting en een ingebouwde bidet. Hierdoor is ieder bezoekje aan het toilet ook nog eens meteen vele malen comfortabeler. Een goede investering dus waar je enorm veel plezier aan gaat beleven bij jou in de badkamer. Het beste van alles? Een slim toilet is vandaag de dag zo ver doorontwikkeld, dat je er niet langer torenhoge prijzen voor hoeft te betalen.

Bespaar op de maandelijkse kosten door te investeren in slimme verlichting

En wist je dat je ook nog eens op de maandelijkse kosten kunt besparen door de verlichting een keer goed onder handen te nemen? Dit wordt ook wel slimme verlichting genoemd. En naast dat je op een slimme manier om kunt gaan met het energieverbruik, kan deze verlichting je ook nog eens helpen om de juiste sfeer te creëren in je badkamer. Met slimme verlichting kun je bijvoorbeeld de helderheid, kleur en intensiteit van je verlichting aanpassen aan je eigen voorkeuren. Ideaal als je bijvoorbeeld in de nacht graag een wat zachter licht wenst. Welke slimme technologie ga jij als eerste toepassen in je badkamer?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist