Shoppen met een iPad in je hand

Badkamermarkt.nl opent nieuwe fysieke showroom

De toekomst van retail is een veelbediscussieerd onderwerp. Bij reguliere winkeliers in de straat, maar niet minder bij winkeliers op internet. Badkamermarkt.nl, de bekroonde e-commerce shop en uitgegroeid tot grootste online sanitairshop van Nederland, wacht niet op de uitkomst van deze discussie. Begin mei opende zij de deuren van haar eerste nieuwe fysieke showroom in Nistelrode. Een 750 meter grote beleveniswinkel in sanitair waar dankzij de toepassing van de iPad en de ‘ouderwetse’ verkoper een optimale winkelervaring wordt geboden.

Aan de opening van de fysieke badkamerwinkel is enige voorbereidingstijd vooraf gegaan. Ton Willemse, oprichter en directeur van badkamermarkt, vertelt dat vooral is nagedacht hoe het voordeel van internetshoppen gecombineerd kan worden met fysiek winkelen. “Op internet zijn we altijd geïnteresseerd in de stappen die een bezoeker aflegt alvorens hij tot aankoop overgaat”, aldus Willemse. “Daarbij hebben we natuurlijk allang ontdekt dat het merendeel van de bezoekers internet – en ook een e-commerceshop – gebruikt om zich te oriënteren. Een uiteindelijke online aankoop wordt dan ook voorafgegaan door vele bezoekjes aan de website. In de fysieke winkelwereld is dat natuurlijk een stuk anders. Wanneer een consument besluit een winkel te bezoeken is zijn aankoopbehoefte vaak veel sterker aanwezig”, weet Willemse.In de nieuwe showroom van Badkamermarkt vindt de bezoeker dan ook een combinatie van sfeer, inspiratie en overzicht. “Aangezien wij in de winkel niet alles kunnen laten zien, stellen we iPads beschikbaar waarmee de bezoeker de iPadcamera kan richten op een product en daarna op het scherm een keur aan overeenkomstige producten te zien krijgt” vertelt Ton Willemse. “Zo bieden we optimale keuzevrijheid van het internet in de fysieke winkel. Een sterke troef is ook de aanwezigheid van adviseurs. Zij kennen de producten en kunnen op maat een advies uitbrengen. Zo brengen we het beste van online en offline bij elkaar”.

Willemse is niet onbekend met de fysieke winkelwereld. Voordat hij 10 jaar geleden als één van de eerste pioniers startte om sanitair te gaan verkopen via internet, had hij een succesvolle badkamershowroom. Op de vraag of de opening van een fysieke winkel zoiets is als ‘kleur bekennen’, is hij duidelijk. “Als ik niet de ervaring van internet had gehad, zoals ik de afgelopen 10 jaren heb opgedaan, had ik het niet aangedurfd om te kiezen voor de unieke omnichannel aanpak als waar we nu voor kiezen”.

Kijk voor meer informatie op https://www.badkamermarkt.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist