Sealskin

doucheserie ‘Hooked’

‘Hooked’ is de naam van de fraaie en innovatieve, nieuwe serie douches van Sealskin. De naam refereert naar de handdoekhouder, welke op een vernieuwende wijze geïntegreerd is in het ontwerp. Bij draaideuren is deze verwerkt in de comfortabele deurgreep en bij de inloopdouchewand is bovenaan een unieke uitsparing in het glas gemaakt. Hierdoor hoef je nooit meer je warme doucheruimte te verlaten om je handdoek te pakken. Dit functionele detail karakteriseert de doucheserie Hooked. De serie heeft namelijk de eigenschappen van een luxe douche, zonder de bijbehorende prijs. Zo zijn de deuren en wanden maar liefst 2 meter hoog - waardoor de warmte nog beter in je doucheruimte blijft - en is het 6 mm dikke veiligheidsglas voorzien van een antikalk coating. Hierdoor is het glas eenvoudig schoon te houden. Met Hooked is gemak binnen handbereik.

Onderhoudsgemak, gebruiksgemak en installatiegemak zijn erg relevant bij de keuze voor een douche, zo blijkt uit intensief onderzoek onder consumenten. Ook de prijs speelt een belangrijke rol in dit beslissingsproces. De Hooked serie beantwoordt al deze thema's.
 
Onderhoudsgemak
De strak vormgegeven douches hebben weinig onderbrekingen, waardoor deze gemakkelijk schoon te maken zijn. Het veiligheidsglas is voorzien van een speciale nano coating. Vuil en kalk kan zich hierdoor minder snel hechten aan het glas. Zo blijft je douchewand langer helder en fris.
 
Gebruiksgemak
De Hooked doucheserie is zeer prettig in het gebruik. Zo is de 1-delige draaideur voorzien van een auto-close functie, wat betekent dat deze vanzelf dicht gaat. De extra transparante lek- en magneetstrip garandeert bovendien dat je doucht met een gesloten deur. De extra hoogte van de wanden en de deuren - maar liefst 2 meter hoog! - zorgt ervoor dat de warmte nog beter in je doucheruimte blijft.

Bijzonder is de geïntegreerde haak, die in de douchedeur of - wand is verwerkt. De draaideuren hebben een ergonomische greep met aan de buitenzijde de mogelijkheid je handdoek op te hangen. Inloopdouchewanden hebben een uitsparing in het glas, die dienstdoet als haak. Zo heb je je handdoek altijd binnen handbereik.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist