Sealskin

Dalice

Kun je je voorstellen hoe het voelt om in 15 minuten tijd door 4500 liter water gemasseerd te worden, en dat terwijl je maar 40 liter verbruikt? Dalice maakt dit allemaal mogelijk dankzij een innovatief warmte- en water terugwinsysteem. Daarnaast kun je  je wellness douche personaliseren met allerlei opties zoals kleur, geur en stoom. Massage en wellness in je eigen badkamer! Bezoek één van onze verkooppartners voor een demonstratie.Over Sealskin
Baden en douchen doe je het liefst met Sealskin. Ga voor een simpele, snelle metamorfose van uw badkamer. Mix en match naar hartenlust met de badmatten, douchegordijnen en accessoires uit de Sealskin Bathroom Fashion collectie. NIEUW in ons programma is de Sealskin Brilliance collection; een unieke selectie van bad- en toiletmatten van de allerbeste kwaliteit!

Of ga een stapje verder en vernieuw uw complete badkamer. Kies uit de vele Sealskin baden, douchewanden, douchedeuren, douchevloeren en overige sanitair producten. Met ongekende maatwerkmogelijkheden afgestemd op uw specifieke badkamerwensen. En altijd verkrijgbaar bij een verkooppunt bij u in de buurt. Sealskin, Your bathroom Xperience!

 

Kijk voor meer informatie op https://www.sealskin.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sealskin?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist