Satino Black

Duurzaam Dutch Design

My Satino Black is Duurzaam Dutch Design: een uniek Nederlands product, speciaal voor jou en je toilet! Het milieuvriendelijkste gevouwen wc-papier ter wereld in een matzwarte, stijlvolle dispenser. Pimp your toilet!Geen traditionele wc-rollen meer, maar een vernieuwend en duurzaam toiletconcept met een hoge capaciteit.


Wist je dat

  • Veel toiletpapier nog steeds van houtvezel wordt gemaakt?
  • Er dus nog steeds bomen gekapt worden voor JOUW toiletpapier?
  • Het ook anders kan…?Satino Black =

  • 100% gerecycled van lokaal opgehaald oud papier
  • CO2 neutraal geproduceerd
  • Inclusief hippe & trendy matzwarte houder (óók gerecycleerd!)
  • Het milieuvriendelijkste toiletpapier TER WERELD!
  • Nu online te koop en gratis thuisbezorgd!

Testen = geloven
Satino Black is het toiletpapier van de toekomst! Je loopt voorop in duurzaamheid én het staat ontzettend hip op je toilet of badkamer. De matzwarte houder heeft een strakke designuitstraling en het toiletpapier mag als enige ter wereld de keurmerken FSC recycled, Europees Ecolabel én Cradle to Cradle voeren.

Je kunt Satino Black nu vrijblijvend testen. Bestel een samplebox op de website. Daarin zitten een aantal vellen papier, zodat je het toiletpapier zelf kunt testen. Je betaalt hiervoor alleen de verzendkosten à €1,95. Deze kosten worden in mindering gebracht zodra je een bestelling doet.

Bestel je samplebox nu.Productie
My Satino Black wc-papier wordt gemaakt van 100% gerecycled papier: duurzaam, mooi wit en zacht. Wil je meer weten over het productieproces? Op de website van My Satino Black kun je de 5 stappen van het productieproces lezen: http://www.mysatinoblack.com/ons-verhaal/productie/

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist