Globo Keramiek

Nieuwe kleuren

Zes nieuwe matte keramiek kleuren zijn toegevoegd aan het ‘Bagno di Colore’ Globo assortiment. Deze kleuren zijn toepasbaar op een groot gedeelte van de keramiek collectie en de gehele T-Edge serie met wastafels. Het gaat om de nieuwe matte kleuren: Mattone, Bluette, Lime, Senape, Smoke en Fard

Globo keramiek kleuren
Originele matte kleuren zoals de Mattone, Fard, Lime of Senape zullen een speciaal tintje aan uw badkamer geven en een ruimte creëren die wordt gedomineerd door warme tinten. Voor een frisse badkamer met een mariene sfeer is de Bluette een perfecte kleur. Naast glans wit en de nieuwe matte kleuren heeft Globo mat wit, mat zwart, Felce, Castagno, Cachemire, Perla, Ghiaccio en Agata als keuze voor veel wastafels, fonteinen en wandclosets. Bekijk het hele kleurenassortiment van Globo hier.

Le Pietre kleuren
Naast de veertien Bagno di Colore keramiek kleuren zijn er ook veertien ‘Le Pietre’ kleuren in het Globo assortiment die verwerkt kunnen worden voor een groot gedeelte van de (opzet)wastafels. Deze veertien textuurafwerkingen zijn geïnspireerd door de mooiste natuurstenen van Midden-Italië. Bekijk hier alle Le Pietre kleuren in één overzicht.

T-Edge serie
De T-Edge serie van Globo is een unieke serie met veel verschillende (opzet)wastafels en fonteinen van keramiek. De door Creative+ ontworpen wastafels en fonteinen hebben een super slanke rand van 6mm mogelijk gemaakt door het gepatenteerde GLOBOTHIN®. De wastafels en fonteinen van de T-Edge serie zijn in de 14 verschillende Globo keramiek kleuren mogelijk en in 14 verschillende Le Pietre kleuren. Bekijk hier het uitgebreide assortiment van de T-Edge serie.

Over Globo
Globo is gevestigd in Castel Sant’ Elia Italië en sinds 1980 succesvol in de Italiaanse industrie van keramiek producten voor de badkamer. Globo richt zich op de nieuwste innovaties en trends van keramisch sanitair. Het betrokken en professionele team van Globo komt constant met nieuwe ideeën en creatieve ontwerpen om opzetwastafels, wandclosets of andere keramiek producten te lanceren van betrouwbare en stijlvolle kwaliteit. Door de nieuwe kleuren te introduceren, bewijst Globo opnieuw een innovatief en proactief bedrijf te zijn door ontwerpers, architecten en consumenten te inspireren om unieke badkameropstellingen te creëren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist