Saniku ligbaden

Divina

Innoverend en nieuw op de Belgische markt is het compacte DIVINA-bad van de Duitse badkamerspecialist Saniku. Het biedt alvast een uitstekende oplossing voor wie niet zo goed te been is, voor wie in de renovatie van zijn badkamer nu al anticipeert op 'later', of voor wie gewoon van comfortabel gemak houdt.Ingenieuze liftfunctie

Het DIVINA-bad is een compacte, designvolle badkuip van 170 cm die je gewoon binnenstapt via de door Saniku gepaten­teerde inloopdeur, zonder slipgevaar of halsbrekende toeren. De zitstoel, met rugleuning en neksteun, staat aanvankelijk op gelijke hoogte met de badrand. Je sluit het transparante deurtje, neemt plaats en laat het water stromen met één druk op de knop. Door het opkomende water, en dus door de waterdruk, zakt je stoel met rugleuning zachtjes tot bijna op de bodem. Comfortabel is bovendien de ergonomisch gevormde zit van antislip sanitair­kunststof. Wil je uit het bad stappen? Je drukt op de 'wegwaterknop' en je stoel gaat automatisch en zachtjes terug stijgen tot aan de badrand. Er is op geen enkel moment overstromingsgevaar door eventuele waterdruk. Van zodra al het water weg is, stap je zonder inspanning het bad uit. In tegenstelling tot een modale badkuip moet je je hier dus niet vastklampen aan de boorden om kracht te zetten voor het rechtkomen.

Absoluut betrouwbaar
Het DIVINA-bad van Saniku biedt een absoluut betrouwbare badbelevenis. De deur van het veiligheidsglas met een inoxen bovenframe gaat naar binnen open en vergrendelt veilig. De baddeur is namelijk uitgerust met een elektro­nische blokkering en is waterdicht afgedicht. De stoel werkt op sensoren die gevoed worden met batterijen. Net als alle andere Saniku-producten is het Divina–bad TÜV-gekeurd, met het GS-teken als zichtbaar symbool.

Modulair
De rechthoekige badkuip in hoogwaardig sanitair acryl kan zowel vrijstaand geplaatst worden als geïntegreerd in de omgevingswanden. Het kraanwerk kan in de badkuip verwerkt worden of vrijstaand in de tegelwand. De montage is alvast dermate geconcipieerd dat de badkuip in nauwelijks één dag kan geïnstalleerd worden. Het stoelelement kan na montage overigens ook afzonderlijk uit het bad genomen worden en is dus afwasbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist