Rock douchegoten van Sealskin

Drempelloos douchen

Een nieuwe trend in de badkamer is drempelloos douchen. Dit is een vlakke douchevloer in uw douchecabine of een inloopdouche waarin de tegelvloer van uw badkamer gewoon doorloopt. Met de Rock douchegoot van Sealskin is dit gemakkelijk te realiseren. Dankzij de ruime keuze in design roosters, is voor iedereen de mooiste waterafvoer binnen handbereik.

Voorzien van een van de 4 verschillende roosters is de Rock douchegoot een verfraaiing voor iedere badkamer. Ieder rooster is verkrijgbaar in gepolijst of geborsteld RVS. Extreem minimalistisch wordt het resultaat als u kiest voor het betegelbare rooster. Door het rooster te betegelen met dezelfde tegel als uw badkamervloer, lijkt het alsof het water door de voegen van de tegels wegloopt.

De Rock douchegoten van Sealskin zijn snel te installeren. Om ook het gebruiks- en schoonmaakgemak zo groot mogelijk te houden, zijn de douchegoten voorzien van een dubbel haarrooster en eenvoudig in twee delen uit te nemen waterslot.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist