Roca meubelwastafels

Stratum


 

De Roca collectie Stratum omvat meubelwastafels, badkamermeubelen en een spiegel.

 

 

 

De meubelwastafels onderscheiden zich met sterke geometrische lijnen die perfect in een modern interieur passen . De strakke en vlakke oppervlaktes zijn eenvoudig en lineair. De genereuze afmetingen maken van de serie een goede oplossing voor grote badkamers.

 

De Stratum meubelwastafels hebben een perfecte afwerking met een hoge functionaliteit. Het oppervlak van de wastafels biedt veel plaats voor de dagelijkse verzorgingsproducten, en biedt comfort en gemak in alle badkamers.

 

Stratum volgt een consequent lijnenspel waarbij de meubelwastafel, het onderbouwmeubel en de spiegel één geheel vormen. Bijzonder design kenmerk van het onderbouwmeubel is de verlichting die een speciale overgang vormt van de keramische wastafel naar de lade(s). De lade is voorzien van een soft-close mechanisme. De spiegel is voorzien van indirecte verlichting en volgt de belijning van de wastafel.

 

Het keramiek is verkrijgbaar in wit en pergamon, het meubel kent twee uitvoeringen; walnoot en licht eiken.


Kijk voor meer informatie op: www.rocabathrooms.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist