Roca badkamers

Khroma


Vandaag de dag is de consument steeds meer opzoek naar elementen die de badkamer net iets persoonlijker maken, elementen die passen bij een bepaalde levensstijl. Khroma van Roca geeft deze persoonlijke touch aan de badkamer door het gebruik van de kleuren Passion Red, Street Grey, Oxygen Blue & Silver Grey.

 

Waarom kleur?

Om de badkamer meer leven, design en vorm te geven is kleur geïntroduceerd. Wij zien de badkamer als een plaats om te genieten, om je beter te voelen en om tot jezelf te komen. Een plaats die persoonlijkheid reflecteert. De kleuren van de nieuwe Khroma collectie zijn niet zomaar gekozen. De prestigieuze Franse trendstudio, Nelly Rodi, specialist in mode, design, decoratie en schoonheid heeft een zoektocht ondernomen om de juiste kleuren te vinden voor de Khroma collectie. Het trendbureau Nelly Rodi bestaat sinds 1985 en kan zich inmiddels rekenen tot dé toonaangevende trendbureaus in de wereld van fashion, beauty en lifestyle. Ieder seizoen maken zij uitvoerige trendboeken en voorzien vooraanstaande bedrijven van trendinformatie. In navolging van de strenge

criteria van design en comfort koos de ontwerper, architect en interieurdesigner Vincent Grégoire, de kleuren voor de Khroma collectie. Vincent Grégoire werkt als consultant voor bedrijven als Ikea, H&M, Vuitton, L ’Oreal, Haagen-Dazs en Nestlé en is daarnaast adviseur voor de beurs Maison & Objet in Parijs.

 

Textuur

De noviteiten van de Khroma badkamer collectie bestaan niet alleen uit kleur. De

Khroma closetzittingen en rugleuning zijn gemaakt van Roca Soft Texture®, een

nieuw hi-tech materiaal, speciaal ontworpen voor badkamer toepassingen.

Zijn zachte, warme, comfortabele bekleding maakt het een unieke collectie. De

zitgelegenheid nodigt uit voor andere gebruiksmogelijkheden: een comfortabele

zitplaats om de krant te lezen, een bankje bij het aankleden van de kinderen, of voor gebruik bij esthetische of persoonlijke verzorging. Het is zacht, voelt warm aan en is hygiënisch.


Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist