Riverdale sanitair

Lancering nieuwe badkamerlijn

Voor een sfeervolle badkamer in dezelfde stijl als de keukenserie kun je ook bij Riverdale terecht. Basis bij de lancering van de badmeubellijn is net als bij de keukenserie het DNA van Riverdale dat duidelijk naar voren komt. Daarbij heeft men de keuze uit verschillende opties; een hangend of staand meubel, een onderbouw- of opbouw waskom.

Het Riverdale badmeubel en de keuken hebben in de serie Original en de serie Natural een zichtbare houtnerf, wat een stoere look geeft aan de fronten. Leuk detail bij de serie Original is het hartje, dat vrij naar keuze verwerkt kan worden in de deuren. Verrassend zijn de Riverdale illustraties aan de binnenkant van de lades en mooi zijn de open vakkenkasten om bijvoorbeeld in de keuken de Riverdale TASTE collection in tentoon te stellen. In de badkamer versterkt de Riverdale DAYS collection de sfeer en lifestyle. Het werkblad op de keuken en het wastafelblad op het badmeubel zijn voorzien van een ingefreesd Riverdale logo.

Dus of je nu kiest voor eenvoud, een uitgebreide opstelling of een uitvoering die daar ergens tussenin zit, het badmeubel en de keuken ademen Riverdale!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist