Restyle inbouwbad BetteForm

Meer comfort en tijdloos design

Bij de Duitse fabrikant voor badobjecten Bette is innovatie één van de kernuitgangspunten. Ondanks het grote succes van de inbouwserie BetteForm heeft Bette dit klassieke bad gerestyled. Want de consument van vandaag verwacht een ultiem comfort, een hoge functionaliteit, duurzaamheid en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Op nieuw is Bette erin geslaagd het ontwerp verder te perfectioneren. Het resultaat is een tijdloos design, meer comfort en een aantrekkelijke prijs.

De evolutie van de BetteForm onderscheidt zich vooral door een rechtlijnig design van het binnen gedeelte, want de zijwanden lopen nu parallel met elkaar in plaats van tot aan het voeteneind toe smaller te worden. Hierdoor krijgt het bad een frisse, moderne look en een benadrukt volume. Dit biedt nu concrete voordelen voor de gebruiker: dankzij de restyle is het ruggedeelte nu breder en loopt het ergonomisch vloeiender naar beneden, wat bijzonder ontspannen liggen garandeert bij het nemen van een bad. Aangezien daardoor ook het stavlak aan het voeteneind groter uitvalt, kan er bovendien comfortabeler gedoucht worden.

Daarnaast heeft Bette gewerkt aan de precieze uitstraling van het geglazuurde titaan-staal. De hoeken van het bad zijn nu met een kleinere R10-radius zo gedefinieerd vormgegeven, dat bij het betegelen van het bad de hoeken strakker verwerkt kunnen worden.

Dankzij de vele afmetingen past het inbouwbad BetteForm in zowel compacte als ruime badkamers. U kunt kiezen uit zelfs twaalf formaten van 1.400 × 700 mm tot 1.900 × 800 mm bij een baddiepte van 420 mm. Voor elk formaat geldt dat het bad ontspanning brengt en de levenskwaliteit verhoogt. Ook de keuze uit de grote hoeveelheid standaard en effect kleuren zorgt dat het bad opvalt of harmonieus opgaat in de omgeving. Dankzij het duurzame materiaal, tijdloze design en de gunstige prijs is de gerestylede serie BetteForm ook prima geschikt voor seriematige woningbouw.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist