Reginox wastafels

Rond of hoekig?

U begint en eindigt de dag in uw badkamer. Een plek voor een frisse start of een rustgevend verwenmoment. Vorm en functionaliteit in de badkamer hebben een speciale betekenis. Met het uiterlijk van de wastafel bepaalt u voor een groot deel de uitstraling van de badkamer. Stem uw wastafelunit daarom af op de rest van uw inrichtingswensen. Dat kan onderscheidend zijn, een sprekende vormgeving, een opvallende kleur of een tijdloos ontwerp. Uiteindelijk draait alles om de juiste balans.Strak RVS
Wastafels zijn er in veel verschillende materialen, met ieder hun eigen kenmerken. Keramische wastafels worden nog steeds veel verkocht, maar denk ook eens aan RVS. RVS wastafelunits zijn strakker en eenvoudiger te verwerken. Bovendien blinkt RVS uit in schoonmaakgemak, hygiëne, duurzaamheid en bestendigheid tegen de inwerking van zeep, zuren en chemische middelen.

Rond of hoekig
De wastafelunits van Reginox schitteren door een perfecte combinatie van ultravlak design en organische vormen. De serie bestaat naast ronde vormen tevens uit rechthoekige vormen. Er zijn ook twee modellen leverbaar in de S-line uitvoering. Hierbij is de rand van de wastafelunit zodanig afgewerkt dat het mogelijk is deze gedeeltelijk buiten het werkblad te monteren. Het programma van Reginox biedt oplossingen voor wastafel units die in de hoek, de wand en vrijstaand in de ruimte van de badkamer geplaatst worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist