Raamdecoratie voor in de badkamer

Wat is er mogelijk

De badkamer is de meest vochtige ruimte van het huis. Daarnaast vraagt deze ruimte om voldoende privacy en de juiste lichtinval. Drie belangrijke punten waarmee je rekening dient te houden tijdens de aanschaf van nieuwe raamdecoratie. Maar welk product kun je dan het beste aanschaffen? We laten je zes soorten raamdecoratie zien die geschikt zijn voor de badkamer.  

Shutters en houten jaloezieën
De badkamer is dé plek waar je heerlijk tot rust kunt komen. Houten raamdecoratie in de vorm van shutters of jaloezieën geven een ruimte veel sfeer. En met de lamellen regel je eenvoudig de privacy en lichtinval. Zolang shutters of houten jaloezieën niet direct in contact met water staan en de ruimte goed wordt geventileerd, zijn deze twee soorten raamdecoratie ook toepasbaar voor in de badkamer. 

Plisségordijnen of Duettes®
Doordat plissés en Duettes® bestand tegen vocht- en condensvorming zijn ze perfect voor in de badkamer. Ook zijn deze soorten raamdecoratie zeer geschikt voor draai-kiepramen en dakramen, doordat ze toepasbaar zijn met het Perfect-Fit systeem. Ideaal als je de ruimte wilt ventileren door een raampje open te zetten.

Aluminium jaloezieën
De meest veilige keuze is wellicht de aluminium jaloezie. Door het materiaal zijn aluminium jaloezieën zeer geschikt voor vochtige ruimtes en dus ideaal voor de badkamer. En in één simpele beweging draai je de verticale lamellen dicht voor optimale privacy. Ook zijn de jaloezieën eenvoudig schoon te houden, door ze af te nemen met een vochtige doek. 

Rolgordijnen

Ook rolgordijnen worden steeds vaker toegepast in badkamers. De stof is bestand tegen vochtige ruimtes. En doordat rolgordijnen in een verduisterende stof leverbaar zijn, is deze soort raamdecoratie wat betreft privacy ook zeer geschikt. Ook zijn rolgordijnen zijn leverbaar in combinatie met het Perfect-Fit systeem, want ze ideaal maakt voor draai-kiep en/of dakramen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist