Primabad badkamers

Rise

Wil je je badkamer flink wat extra cachet geven? Dan is de nieuwe en verrassende lijn Rise van PRIMABAD de perfecte oplossing. De gekozen strakke lijnen bieden een gebalanceerd aanzicht, wat extra geaccentueerd wordt door de in evenredigheid gekozen dunne bladlijn. Doordat de achterzijde(muurzijde) een bewust gekozen lagere lijn heeft, zal er geen water weglopen.

Het wastafelblad van Rise is een eigen ontwerp van Primabad en wordt exclusief door Primabad geleverd. D e onderkasten kennen een uitvoering die bijzonder fraai oogt en zijn voorzien van luxe laden met sluitdemping. Diverse greepvarianten zijn mogelijk, van opbouwgrepen tot verschillende greeploze oplossingen. Voor welke oplossing u ook kiest: het bedieningsgemak door staat altijd voorop.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist