Pressalit closetzittingen

Calmo Doodle

Pressalit maakt van vernieuwing een traditie. Steeds opnieuw verrast de Deense fabrikant van closetzittingen met verrassende uitvoeringen van een 'gewoon' gebruiksproduct. Met de introductie van de Calmo Doodle-zitting in limited edition worden klassiek design en moderne kunst tot een speelse, expressieve blikvanger in badkamer of toiletruimte.

Slechts 100 stuks zijn er gemaakt van dit product. En daarmee is Calmo Doodle van Pressalit met recht een exclusieve zitting. De Doodle Art op de zitting is gemaakt door twee van de bekendste Doodle-kunstenaars; de Engelse Jon Burgerman en de Deense Sune Ehlers. In nauwe samenwerking creëerden zij een modern kunstwerk als decoratie voor een exclusieve zitplaats in badkamer en/of toiletruimte. Het design van de zitting zelf is tijdloos klassiek. Een stijlvol 'canvas' voor de expressieve kunst.

Een Doodle is een schets; abstracte gedachtelijnen die zich verder ontwikkelen en uitbreiden. Zo komen ze tot leven, door kleur, door nieuwe lijnen en nieuwe denklagen. De abstracte kunstvorm vertelt op decoratieve wijze grote en kleine verhalen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist