Pelipal badmeubelen

Bellagio


Een goed gevoel, rustgevend en zeer sfeervol. Pelipal badmeubelen introduceert de Bellagio. Een uitzonderlijk meubel dat zich kenmerkt door haar unieke rondingen. Dit tijdloze design van hoogwaardige kwaliteit biedt voldoende bergruimte door de twee robuuste laden voorzien van soft-motion en welgevormde bijpassende kasten. De Bellagio is een meubel passend in iedere badkamer door de diverse mogelijkheden in kleur en afmeting.

 

De natuurlijke rondingen van de Bellagio zijn zowel in de fronten als in spiegels en kasten terug te vinden. Deze innovatieve vormgeving zorgt voor een stijlvolle benadrukking van het design in de gehele badkamer. De vloeiende rondingen lopen door tot aan de mineraalmarmer wastafel. Verkrijgbaar in een enkele of dubbele uitvoering. Ook biedt de Bellagio de mogelijkheid voor een keramische

opbouw-wastafel met een eclipsvormig glazen wastafelblad.

 

De uitstraling wordt uiteraard mede bepaald door de kleur. Met goed afgewerkte hoogglans lak of decor fronten en de bijbehorende kastkleuren kan dit meubel geheel naar eigen smaak worden samengesteld.

 

De Bellagio is van een uitstekende kwaliteit en voorzien van Pelipal Comfort. Een afwerkingskwaliteit die Pelipal als vanzelfsprekend beschouwt. Het meubel is standaard uitgerust met 0,8 mm PVC bandafwerking, metalen laden met soft-motion, deurslagdempers en verdekte afwerking van de ophanging.

 

Kortom; creƫer sfeer door de harmonieuze vormen in combinatie met veel opbergruimte en onderhoudsvriendelijke kwalitatieve materialen.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist