NotOnlyWhite wastafel

AIR en BOX

Inmiddels worden de collecties van NotOnlyWhite toegepast in onder andere privé-woningen, kantoren en wellness centers, zowel in Nederland als daarbuiten. Om de collecties uit te breiden heeft ontwerpster Marike Andeweg 2 nieuwe collecties ontworpen: de Air en de Box.

Daarnaast zijn de Base, Form en Kuub fonteinen collecties uitgebreid met een ‘Light’ versie.

AIR
De Air is een bijzonder ontwerp dat wordt gekenmerkt door de slechts 3m ranke counteren. De combinatie van het witte Himacs met het eiken fineer onderstreept de ranke en elegante belijning. Bijzonder is dat de onderzijde van de Air tot in detail is afgewerkt in Himacs.

Vrijstaand in de (bad)ruimte komt de Air het beste tot zijn recht. Maar uiteraard kan de Air ook tegen een muur aan worden geplaatst. Doordat de Air rondom is afgewerkt, kan de wastafel als ‘room devider’ in bijvoorbeeld een hotelkamer dienen.

Air is verkrijgbaar met de Blend wastafel in wit Himacs in combinatie met naturel eiken fineer. De 60cm brede kast, die ruimte biedt voor het plaatsen van de kraan en sifon, is optioneel. De kast oogt neutraal van voren, maar van de achterzijde is deze open met een speelse asymmetrische plankverdeling. De oranje fluor kleur aan de binnenzijde van de kast zorgt voor een verrassend effect.

BOX
De Box collectie is het antwoord op iedereen die graag van een opgeruimde badkamer houdt. Niet langer hoeft de tandpasta en tandenborstel doelloos op je wastafel rond te slingeren. De naturel eiken bakjes zorgen tegelijkertijd voor een frisse touch in combinatie met het witte Himacs.

De Box wastafel laat zich kenmerken door een royale ronde kom, die verkrijgbaar is in een één- en tweepersoons uitvoering. Door de ronde vormen is de Box eenvoudig in onderhoud. De Box is standaard uitgevoerd met de Flush afvoer in wit Himacs.

BASE LIGHT
De Base Light fontein is het slanke zusje van de Base fontein collectie. Met een diepte van slechts 140mm en een wanddikte en binnen afrondingen van 9mm, is de Base Light de compacte oplossing voor kleine ruimtes. De Base Light is niet alleen perfect voor gebruik thuis, maar zijn eigenschappen maken de Base Light ook een perfecte keuze voor omgevingen waar een hoge mate van hygiëne is vereist of waar er intensief gebruik van wordt gemaakt. Base Light fontein is verkrijgbaar in wit, grijs en beige Himacs.

FORM LIGHT
Form Light fontein is een slimme oplossing voor kleine toiletruimtes vanwege zijn beperkte afmetingen van slechts 140mm. De aflegruimte links of rechts biedt voldoende mogelijkheid tot het plaatsen van handdoekjes en zeep. Form fontein is verkrijgbaar in wit, grijs en beige Himacs en is voorzien van de Flush afvoer uitgevoerd in dezelfde kleur en materiaal.

KUUB LIGHT
Kuub fontein n is een slimme oplossing voor kleine toiletruimtes vanwege zijn beperkte afmetingen. De onzichtbare afvoer geeft de Kuub een interessante look. Kuub fontein is verkrijgbaar in 8 modellen in wit, grijs, beige en rood Himacs.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist