NotOnlyWhite

Nieuw sanitair designlabel

Na ruim 6 jaar creatief directeur geweest te zijn bij het sanitairmerk Marike, heeft de Nederlandse ontwerpster Marike Andeweg per 1 februari dit jaar haar ontslag ingediend bij Marike Europe bv.Marike Andeweg gaat sinds 1 februari dit jaar zelfstandig verder onder de naam NotOnlyWhite. Vanuit haar ontwerpstudio in Amsterdam heeft ze in een half jaar tijd 8 nieuwe sanitaircollecties ontworpen en is het merk NotOnlyWhite afgelopen september op 100% Design London en op Interieur 2010 in Kortrijk half oktober j.l. met groot succes geïntroduceerd.

NotOnlyWhite is een Nederlands design label dat ernaar streeft om onderscheidende en flexibele producten te bieden voor zowel de home- als projectmarkt. De collecties zijn ontworpen door de Nederlandse ontwerpster Marike Andeweg (1978).
Haar visie op design vindt zijn basis in zuiverheid en bruikbaarheid. Wat haar het meest inspireert is de uitdaging om een puur, eenvoudig product te creëren.

De resulterende collecties voor NotOnlyWhite zijn een weerspiegeling van haar ervaringen en persoonlijke creatieve ontwikkeling en bestaan uit 7 wastafel collecties en 5 fontein collecties. Tevens zijn er verschillende planken, accessoires en kastjes verkrijgbaar. De producten zijn esthetisch gezien echte eyecatchers, echter tegelijkertijd integreren ze moeiteloos met hun omgeving.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist