Milovito mozaiek

Mosaic your style!

Een uniek, persoonlijk interieur creëren en onafhankelijk zijn van standaard collecties en mogelijkheden? Milovito biedt u deze vrijheid. Mozaïek staat voor originaliteit en creativiteit in het interieur, úw interieur. Milovito is de grootste mozaïekspeciaalzaak van Nederland en samen met u ontwerpen zij, in een vakkundig en inspirerende omgeving, een persoonlijk dessin dat aansluit bij úw stijl. U kunt de steentjes zien, voelen en combineren met keuze uit meer dan 130 verschillende steentjes die in iedere variatie kunnen worden samengesteld. Wilt u de fonkeling van Swarovski® kristallen of steentjes voorzien van wit of geel bladgoud? Milovito biedt het allemaal. Mozaïek is geschikt voor vele toepassingen, zoals de vloer, wand, badkamer, keuken als voor zwembaden, meubelen en schilderijen.Foto mozaïek
Milovito beschikt over een innovatief systeem dat afbeeldingen één op één kan omzetten in mozaïek patronen. Uw favoriete foto, tekening of een schitterend schilderij, in zwart/wit of in kleur, kan daardoor eenvoudig omgetoverd worden in een prachtig mozaïek.

Epoxy voeg
Uniek is de epoxyvoeg. Milovito levert deze oerdegelijke en onderhoudsvriendelijke voeg standaard bij alle mixen, verloopmixen en patronen. U heeft de keuze uit 26 voegkleuren. Wanneer nodig kunnen de kleuren zelfs weer gemengd worden tot nieuwe kleuren.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.milovito.com .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Mozaiek van Milovito?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist