Milovito mozaiek

persoonlijke verloopmixen

Van donker naar licht, van licht naar donker... Verloopmixen laten een verloop in kleur zien. Veel mensen kiezen voor een verloopmix als zij besluiten mozaïek toe te passen in het interieur. Ondanks deze vraag naar verloopmixen ben je beperkt in je kleurkeuze.

Vanaf nu is dat verledentijd. Al vanaf 3 m² kan je een persoonlijke verloopmix laten produceren, waarbij je de keuze hebt uit het gehele kleuren assortiment van Milovito, bestaande uit ruim 130 verschillende kleuren tegeltjes. Op deze wijze kan mozaïek perfect aan het interieur worden aangepast.

Door de tegeltjes te zien, te voelen en zelf te combineren ontstaat de juiste kleurcombinatie en de juiste gradatie in kleurverloop. In de Milovito showroom in Wijchen krijg je de vrijheid, onder deskundige begeleiding, zelf je mozaïek te ontwerpen. Aan de hand van een 5-tal standaard verloopmixen word je geïnspireerd te spelen met kleur en je eigen mix samen te stellen. Elke kleurcombinatie is mogelijk.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Mozaiek van Milovito?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist