Milovito mozaiek

Persoonlijk design

Een persoonlijk mozaïekontwerp maakt het interieur uniek. Een dessin bedenken zonder vast te zitten aan standaard mogelijkheden en collecties geeft vrijheid. Milovito, Nederlands grootste mozaïekspeciaalzaak, biedt deze vrijheid en realiseert elk gewenst ontwerp in elke denkbare kleurencombinatie. Mozaïek is geschikt voor vele toepassingen als de vloer, wand, badkamer, toilet, keuken als voor zwembaden, meubelen en zelfs schilderijen.

 

 In een vakkundige en inspirerende omgeving biedt Milovito de vrijheid eigen dessins te creëren met een keuze uit meer dan 130 verschillende kleuren tegeltjes die in iedere variatie kunnen worden samengesteld. Zowel in zelf ontworpen kleurmixen, verloopmixen als in patronen. Zelfs parelmoertegeltjes, Swarovski® kristallen en tegeltjes voorzien van 24 karaats wit of geel bladgoud behoren tot de mogelijkheden en geven het mozaïek een nog rijkere uitstraling. Milovito brengt hiermee persoonlijk design en hoogwaardig mozaïek op een unieke wijze samen.

Voegkleur voegt toe
Mozaïek wordt afgewerkt met een voeg in een bijpassende kleur. De kleur van de voeg heeft grote invloed op de uiteindelijke beleving van het ontworpen mozaïek. Milovito biedt de keuze uit 26 epoxy voegkleuren. Wanneer nodig kunnen de kleuren zelfs weer gemengd worden tot nieuwe kleuren. De epoxy voeg is uniek. Deze is bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen, hete dampen en heet water. Daarnaast nemen de voegen bijna geen vuil op, zijn ze gemakkelijk te reinigen en daardoor erg hygiënisch. Milovito levert deze oerdegelijke en onderhoudsvriendelijke voeg standaard bij alle mixen, verloopmixen en patronen.

Milovito
Milovito is een Nederlands bedrijf en als enige binnen Nederland geheel gespecialiseerd in mozaïek. Milovito is fabrikant en leverancier tegelijk en kan daardoor snel werken en uit voorraad leveren. In de showroom is het mozaïek te zien, te voelen en te combineren. De showroom van Milovito is gevestigd in Wijchen en enkel op afspraak te bezichtigen.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.milovito.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Mozaiek van Milovito?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist