Met een ligbad

haal je wellness in huis

Met een ligbad haal je wellness in huis
Een ligbad is de ultieme vorm van relaxen in de badkamer. Niets werkt zo ontspannend als na een lange werkweek die kraan opendraaien en luisteren naar het gesuis van het water. De geur van bubbels vult de ruimte terwijl jij je van je kleren ontdoet. Je favoriete boek ligt klaar op de badrand, rustige muziek speelt in de achtergrond via de live stream. Dan is het moment daar en zak je weg in de warme omhelzing van het verkwikkende water. Perfectie. Een ligbad kopen moet je daarom weloverwogen doen.

Ligbad: waar let je op?
Je kan het natuurlijk zo uniek maken als je zelf wenst, mits je onbeperkt de ruimte hebt in je badkamer. Dat zal echter niet voor iedereen het geval zijn. Dat is helemaal niet erg. Een ligbad kies je binnen je mogelijkheden. Heb je al een voorkeur voor een bepaald merk, of wil je volledig sturen op ligbad afmetingen, dan kan dat heel goed. Het is ook belangrijk om te besluiten of je een rechthoekig ligbad wil, of juist eentje met een ronding. Sterker nog, er zijn ligbaden met allerlei hoeken en vormen. De laatste tijd zien wij dat met name de vrijstaande baden op fraai afgewerkte pootjes erg in opkomst zijn.

Ligbad kopen en installeren
De installatie van een ligbad is een precisiewerkje waar een ervaren klusser zijn hand natuurlijk niet voor omdraait. Zodra de kuip in de badkamer staat draai je met de pootjes dusdanig dat het bad waterpas is. Daarna monteer je de overloop en afvoer. Door het ligbad tegen de beoogde plek te plaatsen, is het makkelijk om af te tekenen. Mocht je daarna bijvoorbeeld een bekisting willen maken, dan doe je dit in elk geval op de juiste plaats. Een ligbad vrijstaand monteren is natuurlijk een stuk makkelijker, dan kan je vooral concentreren op een correcte afvoer en klaar is de klus.

Wat is het perfecte ligbad?
Een gedegen ondersteuning van de rug bijvoorbeeld als je lekker onderuit gezakt ligt. Ook de nek moet comfortabel kunnen rusten. Een steuntje is hierbij een aanrader. Maar ook moet er oog zijn voor het grotere geheel. Een belangrijke badkamertrend is dat de inrichting, het design van de meubels en het sanitair en de toepassing van technologie een bijdrage levert aan ontspanning. Een mens wil nu eenmaal in een inspirerende omgeving tot rust komen. Daarbij dringt het gebruiksgemak zoals we het kennen van de smartphone door richting de badkamer. De wellness ervaring thuis, dat is de insteek. Een ligbad kopen is daarbij het logische begin.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist