Maak van de douche iets bijzonders

Geprinte douchevloer van Villeroy & Boch

Een badkamervloer die naadloos overloopt in de douche zorgt voor een ruimtelijk en minimalistisch effect in de badkamer. Tegels zijn echter vaak glad en niet goed schoon te maken. Met de ultravlakke Subway Infinity douchevloeren van Villeroy & Boch, voorzien van ViPrint -een speciale print-technologie-, is het mogelijk het tegel-patroon van de badkamervloer door te trekken in de douche. U ziet een tegel, het is een vloer. Of maak van de douche écht iets bijzonders en kies juist voor een afwijkende print voor een unieke look.Er is keuze uit 20 unieke patronen in diverse stijlen en kleurstellingen. Voor het ontwerp ervan sloeg Villeroy & Boch dit jaar de handen inéén met de Nederlandse designer Edward van Vliet, die bekend staat om zijn bijzondere patronen. Van Vliet liet zich inspireren door thema’s als geometrie, natuur en mondiale architectuur en creëerde 6 bijzondere decors met een geheel eigen signature. De Van Vliet patronen matchen perfect met de bestaande meubel- en tegelcollecties van Villeroy & Boch, maar ook met bestaande collecties van Van Vliet zelf, zoals tapijten en glasmozaïek.

De ViPrint collectie omvat diverse stijlen. Kies voor geometrische patronen en grafische structuren die een haast ruimtelijke diepte op de vloer toveren en er steeds weer anders uit lijken te zien. Ook mooi: de moderne interpretaties van historische patronen, zoals de beroemde Mettlacher tegelvloeren, die een eerbetoon zijn aan de eeuwenoude keramiekkunst. De prints met hout- en steenstructuren geven een natuurlijke touch aan de badkamer.

De ViPrint douchevloeren zijn in 19 standaard maten verkrijgbaar. Daarnaast kunnen de vloeren ook op maat worden gemaakt. Alle douchevloeren in de collectie kunnen drempelloos en vrijwel naadloos worden ingebouwd, waardoor een mooie, gelijke overgang naar de tegels gecreëerd wordt.

Kijk voor meer informatie op https://www.villeroy-boch.com .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist