Maak een wellness room van je badkamer

Kiezelstenen op je badkamervloer

Als je aan een badkamer denkt, zie je in gedachten van alles voor je. Grote ligbaden, luxe regendouches en de mooiste trendkleuren. De kans is bijna 100% dat je op de vloer tegels voorbij ziet komen. Dat is niet zo verwonderlijk want dit zie je in bijna iedere badkamer. Toch zien we tegenwoordig steeds vaker andere soorten vloeren voorbij komen. Zo zijn er sommige pakketsoorten geschikt voor gebruik in de badkamer en heeft ook de badkamergietvloer zijn intrede gedaan. Een ander trend is het gebruik van kiezelstenen. Deze trends is over komen waaien uit sauna’s en wellness-resorts.

Wist je dat je zelf heel gemakkelijk een mozaïekvloer in je badkamer kunt leggen? Meestal zijn de kiezelstenen al bevestigd op kleine matjes, die je vervolgens op de badkamervloer lijmt. Om een natuurlijk patroon te krijgen, zal je af en toe een kiezel van de matjes af moeten breken. Zo krijg je een mooi en vloeiend geheel. Zorg er wel voor dat je altijd net iets meer kiezels koopt dan je nodig hebt, vanwege snijverlies. Het is verstandig om de gelegde matten een dag te laten drogen. Hierna kan het voegen beginnen. Hierna kan je er voor kiezen om je vloer nog een kleurtje te geven of juist de natuurlijke look te behouden.

Mocht je besluiten om zelf je kiezelvloer te leggen, kan je niet zonder goed gereedschap. Op de website van Mastertools kan je voor iedere klus het juiste gereedschap vinden. Niet alleen voor het leggen van je badkamervloer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist