Luca baden

Primo

et nieuwe vrijstaande Primo acryl bad met een luxueuze uitstraling, past geheel binnen de badkamer van deze tijd. De diverse bijpassende vrijstaande kranen in verschillende stijlen maken de uitstraling van het bad persoonlijk en compleet.Nieuwe trend
Een vrijstaand bad, zoals de nieuwe Primo, leent zich voor het verfraaien van zowel de badkamer als ook de bad-slaapkamer. Deze nieuwe trend, vervagen van de grenzen tussen de slaap- en badkamer, zorgen ervoor dat het bad steeds meer als een stijlvol meubelstuk wordt gezien. De bijpassende vrijstaande badkraan accentueert de luxueuze uitstraling.

Comfortabel design
Het Primo-bad is gemaakt van een dikke kwaliteit acryl met een zeer stevig frame. Acryl heeft de eigenschap om goed te isoleren en voelt daarom bij het baden warm en comfortabel aan. Het Primo bad biedt naast comfort en stevigheid ook een zeer mooie uitstraling. De mantel en het bad vormen samen een compleet, rond en elegant geheel.

Bijpassende badkranen
Bij het hoogglans witte Primo acrylbad kunnen diverse verschillende vrijstaande badkranen gecombineerd worden. Elke keuze geeft het bad een eigen unieke uitstraling. De waterval badkraan van IB "Love me" accentueert de design uitstraling. De kranen van Bongio benadrukken de strakke en modernere uitstraling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist