Laufen wastafels

living city by Laufen


  Voor mensen met een persoonlijk cachet heeft Laufen Bathrooms iets bijzonders bedacht: de wastafels van de serie „living city by Laufen“ vallen in de smaak door een gereduceerde vorm en verrassende opties. Een keramisch planchet, individuele versieringen en een in het keramiek geïntegreerde elektronische kraansturing kunnen gekozen worden.

 

 

 

De badkamer is een intieme ruimte en verlangt daarom naar individualiteit. Want zo uiteenlopend het dagelijkse verzorgingsritueel is, zo zijn ook de voorstellingen van de persoonlijke enscenering van de badkamer. Met het kubusvormige design van de wastafels en waskommen van de serie “living city” – een ontwerp van Phoenix Design – laat Laufen Bathrooms de vrije keuze voor een gevarieerde badkamerinrichting. Met hun gereduceerde vormtaal richten ze zich tot mensen die van een moderne sfeer houden en hun omgeving met fijn gevoel en sensibiliteit voor materiaal vorm geven.

 

De serie bestaat uit waskommen en wastafels in diverse  afmetingen: 50, 60, 80 of 100 centimeter. De 60 centimeter brede wastafel is bovendien naar keuze met of zonder geïntegreerd keramisch planchet te verkrijgen. Het planchet is naar keuze en naargelang het ontwerp rechts of links van de wastafel verkrijgbaar. Het planchet is ook snijdbaar, waardoor inbouw in nissen mogelijk is. Het praktische, 40 centimeter brede planchet biedt de gebruiker veel ruimte om zijn flacons, crèmes en zeepjes binnen handbereik te rangschikken. Door de elegante, pure vorm wordt het planchet tegelijkertijd het ideale projectievlak om aan de badkamer een persoonlijk cachet te geven. Laufen Bathrooms heeft daarom naast zuiver wit ook een kunstenaarseditie met 13 frisse decoraties in het programma opgenomen, die door vier ateliers gemaakt werden. Zo zorgen bijvoorbeeld een libelle, een fossiel, groene bamboe, gestileerde magnolia’s of een notitieblaadje voor een goed humeur in de badkamer – ook andere grappige en decoratieve dessins kunnen gekozen worden. Tot de collectie behoren ook drie varianten met volledige kleurvlakken; in rood, zwart en geel gespoten. Bij afname van een kleine oplage van tenminste tien wastafels kan het vlak bovendien van een zelf gekozen logo, versiering, motief of kleurvlak voorzien worden – bijvoorbeeld om de bedrijfsidentiteit van een onderneming of hotel ook in de badkamer zichtbaar te maken.

 

De wastafels van „living city“ zijn bovendien uitstekend geschikt om met elkaar of designverwante voorwerpen gecombineerd te worden. Wie zijn badkamer niet met andere mensen deelt, kan „living city“ als sculpturaal element creatief inzetten. In de gezinsbadkamer biedt zich het gebruik van meerdere wastafels of waskommen aan – bijvoorbeeld in verschillende hoogten, telkens als afzonderlijke wasplaats voor vrouw, man en kinderen. Een spannende enscenering die bovendien elke gebruiker een bijzondere vorm van privacy in de badkamer verschaft. En omdat de wastafel en het planchet uit één stuk vervaardigd zijn, kunnen ze ook zeer eenvoudig gereinigd worden – geen enkele voeg stoort bij het poetsen, omdat ze doorlopend bestaan uit keramische oppervlakken die weinig onderhoud vergen.

 

Nog een highlight van “living city” is een in de keramiek geïntegreerde, elektronische kraansturing met sensortouch voor warm water, koud water en stopfunctie. Een hygiënisch voordeel in de publieke sector: de gebruiker moet geen dikwijls aangeraakte kranen vastgrijpen en ook de reiniging is aanzienlijk eenvoudiger. Daarenboven spaart deze innovatieve oplossing water, is ze duurzaam en vandalisme-bestendig. In de privé-sector maximaliseert ze bovendien het bergvlak en de actieradius: geen parfumflacons meer, die bij het krachtig opendraaien van de kraan een geurende hoop scherven worden.


Kijk voor meer informatie op: www.laufen.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist