Kela badtextiel

Geef je badkamer in een handomdraai een nieuwe look!

Sommige mensen zien de badkamer als een praktische ruimte waar ze zo snel mogelijk weer weg willen, maar anderen vinden het heerlijk om er veel tijd door te brengen en lekker te ontspannen. Als je tot die laatste groep hoor en je het ultieme wellness gevoel wilt creëren, moet je op zoek naar de juiste accessoires. Om je daarbij te helpen biedt Kela een groot en breed assortiment aan accessoires in verschillende stijlen.

Kleurconcepten
Handdoeken, zeeppompjes, tandenborstelhouders, afvalemmers, badkamermeubilair en toiletaccessoires; alles is aanwezig om je badkamer een volledig nieuwe en stijlvolle look te geven. Het mooiste aan de collecties is dat er gedacht is in 5 verschillende kleurconcepten. Kies je voor badtextiel in een bepaalde kleur, dan is er een pedaalemmertje in dezelfde kleur beschikbaar. En dat geldt voor alle accessoires. Kies de kleurencombinatie die het beste bij je past.

Made in Europe
Het badtextiel van Kela wordt milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd in Europa en is niet voor niets voorzien van het keurmerk Ökotex 100. Het assortiment bestaat uit washandjes, gastendoekjes handdoeken, baddoeken en badmatten. Allemaal verkrijgbaar in trendy kleuren en uiteraard passend bij de overige collecties van Kela.

Organiseren
Om je badkamer en toilet helemaal af te maken, heeft Kela prachtige oplossingen voor praktische zaken, zoals het ophangen van je handdoek of het netjes opbergen van je toiletspullen. Zo zijn er prachtige handdoekrekken en houders voor je toiletrollen, zeep of douchegel, zowel staand als hangend. Ook opbergmandjes voor je dagelijkse toiletartikelen en stijlvolle wasmanden die een echte aanwinst zijn voor je badkamer behoren tot het assortiment. Verkrijgbaar in mooie, trendy basiskleuren, dus passend bij iedere stijl.  

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist