JEE-O douches

Soho

Stoer en stevig. Sober en simpel. Om deze robuuste douche soho van JEE-O kan niemand heen. Wát een sterk design. Een enkele gebogen lijn, subtiele ronde accenten en als blikvanger de spitsvondige menggreep met tactiele rubbercoating. De vrijstaande douche is gemaakt van RVS en afgewerkt met een donkere hammercoating die voor de juiste industriële look zorgt. En ‘m daarmee ook geschikt maakt voor buiten. Een spetterende douche om van te watertanden!

Soho is een bruisende wijk in het cosmopolitische New York. Een smeltkroes van culturen, waarbij schijnbare tegenstellingen samen de dynamische sfeer bepalen. Poëzie en graffiti, jazz en rap, streetwear en haute couture. De vele industriële lofts zijn vaak smaakvol ingericht; sober en stoer tegelijk. Vandaar dat JEE-O voor haar nieuwste collectie geen betere naam had kunnen kiezen. Stijl is alles en soho schittert in alle eenvoud.

Less is more
De kracht van deze heerlijke douche zit ‘m in de uitgekiende vormgeving. Geen overbodige poespas, maar mooie lijnen en een enkel accent. Meest in het oog springend is de menggreep die als een soort joystick bediend wordt. Wat allereerst opvalt daarbij is de tactiele touch, de greep is namelijk afgewerkt met een aaibare rubbercoating. Dankzij de zogenaamde one-move cartridge in het kraanwerk, zorgt de greep in één vloeiende beweging voor meer of minder water, voor warm of koud water. Het zijn dit soort geavanceerde technieken waarin JEE-O zich onderscheidt.

Binnen & Buiten
De vrijstaande soho douche is gemaakt van RVS en afgewerkt met een donkere hammer-coating, die daarmee het accent legt op het pure, industriële design. Het is een all-weather coating, zodat de soho douche ook geschikt is voor buiten; bij het zwembad of om ’s zomers een verfrissende douche te nemen in de achtertuin. Het hele jaar door buiten douchen is mogelijk met de 365 all weather frost free optie, zodat zelfs bij min 30 graden de leidingen niet bevriezen. All weather én frost free.

Balans
De soho douche is het eerste resultaat van de samenwerking tussen JEE-O en de Amsterdamse designstudio Grand & Johnson. Bertel Grote en Jeroom Jansen hebben samen meer dan twintig jaar ervaring in het creëren van high-end interieurs in binnen- en buitenland. Hun stijl getuigt van balans; tussen spanning en logica, tussen spectaculair en sober, tussen maximale smaak en mooi minimalisme. In de soho collectie volgen binnenkort ook nog een wandkraan (inbouw) en badvuller.

JEE-O en Grand & Johnson: creatieve cosmopolieten die samen vormgeven aan maximaal minimalisme.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist